Vuokramökki ”Niinilä”

Knuutilan tilan mailla on vuonna 2006 aivan Kuloveden rantaan valmistunut tasokas ja hyvin varusteltu 6-8 hengen vuokramökki ”Niinilä”. Mökissä on tilava oleskeluhuone järvinäkymin ja varaavalla luonnonkivitakalla, makuualkovi 2 hengelle, 2 erillistä 2-hengen makuuhuonetta, keittiö, puulämmitteinen sauna, pesutilat, jossa wc, kodinhoitohuone, vaatehuone ja erillinen wc. Mökin kokonaispinta-ala on 100 m2, siellä on vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto. Sänkypaikat ovat valmiiksi 6 hengelle ja oleskeluhuoneen vuodedivaanisohvassa voi nukkua 2 henkilöä. Mökki on varustettu ajanmukaisilla keittiötarvikkeilla, kodinkoneilla,  AV-laitteilla ja valokuitukaapelilla tv/wi-fi 50/10Mt. Mökin pihassa on erillinen autotalli- ja varastorakennus, josta löytyy tarvittavat polttopuut. Mökin oma ranta on matala ja lapsiystävällinen hiekkaranta, jossa on oma laituri ja soutuvene.

Lisää mukavuutta mökkilomaan tuo mökin pihassa oleva oma kylpytynnyri, jonka käyttö sisältyy vuokraukseen asiakkaan itse täyttämänä ja lämmittämänä.

 ”Niinilä” vuokramökin varaustilanteet ja vuokrahinnat ovat nähtävillä varauskalenterissa osoitteessa www.nettimokki.com (mökin ID-tunnus on 1211)